Interim vacatures & projecten.

Het beste van 2 werelden. Een vaste baan met een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden én de afwisseling en uitdaging van steeds weer een nieuw project in een andere omgeving. Dat is werken bij Thesio Interim Professionals.

Ben je niet op zoek naar een dienstverband, maar wil je als freelancer of ZZP'er wel graag uitdagende opdrachten via ons doen? Kijk dan bij onze openstaande interim projecten.

In het kort.

Wij zijn er van overtuigd dat gelukkige collega’s zorgen voor gelukkige klanten.
Thesio bestaat uit een hecht team van ontwikkelaars, designers en projectmanagers. En allemaal hebben we iets gemeen: we houden van software bouwen.
Wij zijn op zoek naar developers die houden van een beetje avontuur, je werkt namelijk aan verschillende opdrachten bij diverse toffe organisaties. Terwijl jij jezelf ontwikkelt en steeds ergens anders in de keuken kijkt, maak je ook gewoon deel uit van ons leuke en gezellige team.

Geef je carrière een kickstart

Regelmatig wisselende, maar altijd inhoudelijk interessante opdrachten vragen veel van je kennis en vaardigheden. Ook leer je in korte tijd veel verschillende organisaties en bedrijfs- culturen kennen.

Iedereen telt mee

Samen bespreken we wat jouw wensen zijn; welke technieken vind je interessant en waar wil je je verder in verdiepen? Maar ook je persoonlijke situatie is belangrijk; hoe ver wil je reizen voor een opdracht, hoeveel uur per week wil je werken... Dit alles bepalen we in goed overleg.

Goede arbeidsvoorwaarden

Een goed salaris en een bonusregeling zijn vanzelfsprekend, maar er is meer. Denk daarbij aan een leaseauto (of een OV businesscard), een laptop naar keuze en een telefoonregeling. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te faciliteren.

Meer dan alleen maar werk

Je werkt dan wel op locatie bij de klant, dat betekent niet dat je geen collega's hebt. Bij ons maak je deel uit van ons team met interim professionals die allemaal voor diezelfde uitdaging gaan. Met dit team heb je regelmatig (online) contact, deel je kennis, is er altijd iemand die je kan helpen en wordt er veel lol gemaakt.

Onze vacatures als
interim professional.

Het is jouw carrière en wij bieden je de uitdaging die je zoekt. Wij zijn op zoek naar collega developers die aan uitdagende projecten willen werken bij onze aansprekende opdrachtgevers op locatie. Het beste van 2 werelden, een vaste baan en toch steeds een nieuwe uitdagende opdracht.

Openstaande interim opdrachten.

Ben je als interim professional of freelancer op zoek naar een nieuw project? Hier vind je al onze actuele aanvragen.

Staat je ideale vacature er niet tussen?

Spreken onze vacatures en opdrachten je aan, maar past het net niet helemaal bij je? Neem dan vooral contact met ons op, we staan altijd open voor ideeën, kansen en mogelijkheden. Wil je graag actief op de hoogte worden gehouden van onze openstaande opdrachten? Stuur dan je cv naar ons op en schrijf je bij ons in.

Inschrijven