Werk waar wij trots op zijn

Ons team werkt er elke dag hard aan om onze klanten tevreden te houden. Wij zijn daarom ook enorm trots op het werk wat wij reeds hebben opgeleverd! Benieuwd naar onze cases? Bekijk ze hieronder. 

Kruidvat

Met Kruidvat werken wij al jaren samen aan de automatisering van winkel en magazijn en aan de verbetering van de wachtrijen aan de kassa’s in heel Europa.

Bekijk case

Bartsparts.com

Samen met Bartsparts.com hebben we de bestaande Shopify webshop gemigreerd naar een BigCommerce shop en daarbij de frontend overgenomen. Tijdens de migratie zijn alle 750.000 producten in 1 handeling succesvol overgezet.

Bekijk case

Homey's

Sinds 1970 zijn wij een ervaren Nederlandse handelaar in messen en buitentools. Nu was het tijd om ons merk op te frissen.

Bekijk case

Colosseus Data Platform

Colosseus Data Platform zorgt voor de migratie van grote hoeveelheden data tussen pensioenfondsen, verzekeraars en bedrijven. Het platform is een nieuw leven ingeblazen door het team van Frits bij Thesio.

Bekijk case

Lexima

Spelend leren en groeien. Dagelijks loggen er tienduizenden kinderen met dyslexie in op de spelplatforms van Lexima om te leren lezen en schrijven.

Bekijk case

Sport LED

Voor Watt-Lamp bouwden wij de Sport LED app en het IoT netwerk waarmee de verlichting op sportvelden kan worden bediend vanaf elke smartphone.

Bekijk case

Laten we het over jouw project hebben