PERSBERICHT

MAARN, 23 september 2015 – Thesio Software Factory, onderdeel van Thesio Group gevestigd in Maarn, heeft de digitale kluis Digizeker van Dirict B.V. over genomen.
Dirict is vooral bekend als leverancier van gespecialiseerde software voor het notariskantoor. Zij leveren een totaaloplossing voor de notarismarkt. De digitale kluis was een onderdeel van deze software. Digizeker, de digitale kluis, is gescheiden van het notarispakket en verkocht aan Thesio Software Factory die zich richt op het bouwen en beheren van (standaard) applicaties.

Dirict directeur Rob van Weeghel: “Digizeker, is mee ontwikkeld met ons product Notarisdossier, maar is niet beperkt tot het notariaat. Het komt veel beter tot zijn recht in verschillende markten. Wij kregen veel vraag van diverse klanten in de meest uiteenlopende segmenten. Wij richten ons alleen op de notarismarkt en hebben onze handen vol aan de vele implementaties van ons nieuwe product Notarisdossier Pro, een totaaloplossing voor het notariskantoor.”

Thesio directeur Peter Dingemans: “Wij hadden op papier een digitale kluis ontworpen en gingen op zoek naar een goede invulling hiervan. Gardid/Digizeker sloot naadloos op ons idee aan. Wij zijn van mening dat de consument langzaam gaat begrijpen dat men privacy gegevens te grabbel gooit in grote platforms. Een persoonlijke digitale kluis biedt wél bescherming van deze gegevens. Wachtwoorden, belangrijke documenten en waardevolle codes krijgen één veilige, centrale plek om opgeslagen te worden. Documenten kunnen gedeeld worden met accountant, financieel planner of andere relaties. De kluis zelf kan met belangrijke personen worden gedeeld of zelfs worden ondergebracht bij de notaris die de sleutel in beheer kan nemen. Gardid/Digizeker is er voor personen of bedrijven en is natuurlijk volledig “safe”.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Thesio Software Factory B.V.Digizeker, een veilige opslag voor uw belangrijke data
Peter Dingemans
Tel. 088-22 23 880
p.dingemans@thesio.eu
www.thesio.eu