In het kort over BigCommerce

BigCommerce is een Open-SaaS platform wat vanuit Amerika is komen overwaaien naar Europa. Thesio is de eerste Elite partner in Europa en zal samen met BigCommerce de retailers en B2B bedrijven gaan voorzien van een high-end webshop met alle gemakken van dien.

Dit alles zit al standaard binnen een SaaS-platform en Thesio zorgt ervoor dat jij je ook niet druk hoeft te maken om alles op te zetten, dit regelen wij voor je.

Kies hier onder je huidige platform en lees alles over de migratie mogelijkheden:

Coming soon

Heb je op het moment een andere e-commerce store? De migratie guides voor SalesForce Commerce Cloud, Shopware enĀ LightSpeedĀ kun je hier binnenkort ook vinden.

Nog geen BigCommerce Webshop?

And the winner is… Download snel onze whitepaper!

SaaS vs. On-Premise

WHITEPAPER

In deze whitepaper gaan we in op de financiĆ«le voordelen van SaaS en hoe webshops risico’s kunnen beperken en schaalbaar te zijn door kritieke IT onderdelen strategisch uit te besteden.

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Onze partners

Start met een maatwerk software klus!

Heb jij een super gaaf idee, concept of bestaande applicatie die uitgewerkt of onderhouden moet worden? Bij Thesio helpen we je graag verder.Ā 

Start met een e-commerce klus!

Heb jij een super gaaf product, concept of bestaande webshop die uitgewerkt of onderhouden moet worden? Bij Thesio helpen we je graag verder.