Integraties binnen BigCommerce

Met slimme koppelingen binnen BigCommerce zorg je ervoor dat je webshop moeiteloos communiceert met andere systemen. Zo bespaar je eenvoudig tijd, geld en energie. Hier geven we je een overzicht van mogelijke integraties. 

Beschikbare integraties

In de afgelopen jaren heeft BigCommerce een groot aantal integraties uitgebracht. Zo is het platform te koppelen met Google, Facebook, Instagram en marktplaatsen zoals Amazon, Ebay en Google Shopping.

Uiteraard zijn ook de ERP-, CRM-, shipping- en boekhoudpakketten goed vertegenwoordigd binnen de integraties van BigCommerce. Er zijn basisconnectoren gebouwd onder andere SAP Business One, Microsoft Dynamics en Oracle Netsuite. Voor de Nederlandse markt worden integraties met Exact Online, Exact Globe en Afas gebouwd.

BigCommerce koppelen met ERP- en CRM-systemen

1 van de meest waardevolle integraties is die tussen BigCommerce en je ERP- of CRM-systeem. Dit zorgt voor een enorme tijdswinst, omdat er realtime synchronisatie is tussen beide. Je maakt gebruik van een centrale database en voorkomt fouten met de invoer. Het grote voordeel van deze integraties is het uitwisselen van data, zoals gegevens van klanten, prijslijsten, je artikelen en voorraden. Met een integratie zijn zowel je webshop als bedrijfssystemen altijd up-to-date.

In de afgelopen 10 jaar hebben we veel ervaring opgedaan met het koppelen van BigCommerce aan diverse ERP- en CRM-systemen. Denk bijvoorbeeld aan SAP, Microsoft Dynamics, Unit4, AFAS, Exact Globe en Online en Snelstart. We zijn praktisch alles al eens tegengekomen en kunnen je hierdoor snel van passend advies voorzien. 

Integratie met AFAS

Integreer je BigCommerce met AFAS? Dan voorkom je dubbel en handmatig werk. Ook worden je voorraad, klantgegevens, producten, prijzen en orders gesynchroniseerd. Samen richten we de integratie perfect in, zodat je alles kunt gebruiken zoals jij het wilt. Voor een integratie van BigCommerce met AFAS draaien we bij Thesio onze hand niet om.

Integratie met SAP

Maak je gebruik van SAP? Dan helpen we je met een integratie om je bestaande systemen optimaal te benutten. Daarbij zorgen we voor een naadloze verbinding tussen gebruikers, systemen en processen. We hebben de kennis en ervaring in huis om jouw bedrijf te laten profiteren van een perfecte integratie.

Integratie met Exact Globe en Exact Online

Samen met onze partner Dealer4Dealer zorgen we voor een integratie met Exact Globe of Exact Online. Zo koppelen we BigCommerce aan de ERP-, HRM- en CRM-systemen van Exact. Goed om te weten: we beschikken allebei over een officiële certificering van Exact voor de integraties met BigCommerce-webshops. Bekijk onze cases om te zien hoe deze integratie er in de praktijk uit kan zien.

Unit4, Snelstart en Dynamics NAV

Gebruik je UNIT4 of Snelstart? Dan integreren we die systemen ook moeiteloos met BigCommerce. Het grote voordeel is dat je hierdoor geen dubbele bedrijfsadministratie meer hebt. We kunnen je ook helpen met een integratie als je Dynamics NAV gebruikt.

Integratie op maat

Gebruik jij andere systemen of heb je specifieke wensen en eisen? Geen probleem! We hebben praktisch alle ERP- en CRM-systemen al eens geïntegreerd met BigCommerce. We gebruiken de kracht en flexibiliteit van het platform om tot een geweldige en toekomstvaste oplossing te komen. Dankzij de 10+ jaar ervaring met integraties op maat voor meer dan 40 klanten, zijn we er bij Thesio van overtuigd dat we ook jouw bedrijf kunnen helpen groeien.

Nog geen BigCommerce webshop?

Onze partners