Thesio ICT Professionals levert de extra expertise die je nodig hebt

Over Thesio ICT Professionals

Thesio verzorgt de flexibele inzet van ICT consultants. Het maken van de optimale match tussen opdrachtgever en ICT specialist is ons doel. Deze ICT specialist kan een van onze eigen consultants zijn, maar ook een freelancer of andere derde.

Wij bieden maatwerk, kunnen snel schakelen en hebben bovenal verstand van ICT, in de breedste zin van het woord.

Persoonlijk, snel, kwaliteit en klantgericht zijn enkele eigenschappen waar wij als Thesio voor staan!

0 ICT'ers in database
Keuze genoeg!

Voor ICT consultants

Wij kijken naar meer dan een CV alleen. Naast de inhoud van de werkzaamheden, vinden wij het belangrijk dat je als ICT professional ook past binnen de organisatie waar je aan de slag gaat. Uiteraard kunnen we heel veel telefonisch bespreken, maar wij geven de voorkeur aan een persoonlijk kennismakingsgesprek, op locatie of via Skype of Facetime.

Wij beschikken over een grote diversiteit aan opdrachtgevers, gesitueerd in het hele land. De opdrachten die wij aanbieden zijn dan ook zeer gevarieerd en uitdagend.

Wij hechten veel waarde aan eerlijke communicatie, wij zijn open over de constructie, de opdrachtgever, de inhoud van de opdracht en de tarieven. Onze contracten zijn eveneens zeer transparant en er zijn verschillende manieren van samenwerking mogelijk. Uiteraard stellen wij jouw CV enkel en alleen voor nadat wij van jou daar uitdrukkelijke toestemming voor hebben gekregen.

Professionals over Thesio

“De communicatie is helder en vriendelijk en gemaakte afspraken worden nagekomen. Tevens kan ik als kandidaat ook terugvallen op Thesio omdat ze nauw betrokken zijn bij de klant waar ik ingezet ben.”
Sander, BI Consultant (ZZP'er)
“Thesio kwam met een mooie uitdaging en regelde alles perfect!”
Hans, UX designer (ZZP'er)
“Thesio heeft voor mij een perfecte match gevonden; ze wisten wat ik wilde voor ik dat zelf besefte. Bij de matching is niet alleen gekeken naar kennis, kunde en ervaring, maar ook naar karakter, persoonlijkheid en toekomstperspectief.”
Walter, Manager IT Operations (W&S)

Meest recente vacatures

Meer vacatures

Meest recente opdrachten

Meer opdrachten

Op zoek naar een betrouwbare ICT partner?

Neem dan nu contact met ons op

Voor opdrachtgevers

Ben je op zoek naar extra capaciteit voor je ICT afdeling? Komt er een groot project aan waar je wat hulp bij kunt gebruiken? Of is het even wat te druk? Heb je hulp nodig van iemand met specifieke kennis? Wij kunnen jouw organisatie helpen aan de extra expertise die je nodig hebt.

We detacheren onze eigen consultants, bemiddelen freelancers of schakelen onze partners in voor de juiste kandidaat. Wij beschikken over een groot netwerk binnen de ICT, denk hierbij bijvoorbeeld aan front-end, backend of full-stack ontwikkelaars, testers, business- en informatie analisten, functioneel-, systeem- of netwerkbeheerders en projectleiders en -managers. Maar ook aan applicatiebeheerders, architecten en scrummasters. Graag horen we waarmee we van dienst kunnen zijn.

Naast detachering kunnen we ook het beheer van alle contracten verzorgen. Deze dienstverlening omvat alle administratieve en contractuele activiteiten voor de inhuur van externe professionals. Ook wordt je volledig gevrijwaard op het gebied van belastingen/sociale premies (inlenersaansprakelijkheid en fictieve dienstbetrekking) en de Waadi. Voor jou als opdrachtgever snel, inzichtelijk, scherp in tarief en risicovrij.

Thesio Software Factory

Als strategisch partner kunnen wij je interne ontwikkelteam ondersteunen en leveren we de extra expertise die je nodig hebt. Naast het versterken van je team kunnen wij je ook helpen bij het ontwikkelen van software op maat of het beheer van je applicaties.

Klik hier voor meer informatie

Opdrachtgevers over Thesio

“Wij doen met enige regelmaat beroep op de capaciteiten van Thesio en zij hebben al meerdere keren met succes onze vraag kunnen invullen. Doordat zij naast hun eigen consultants ook zelfstandige professionals bemiddelen, zijn zij niet afhankelijk van een beperkt aantal kandidaten en kunnen de beste match maken.”

Opdrachtgever in de branche Energie, door CTO
“Voor een specifiek project moesten wij werken met een framework waar wij zelf geen specialisten voor in dienst hebben. Thesio heeft deze specialist wel kunnen selecteren, naar volle tevredenheid van alle betrokken partijen. Door omstandigheden moest de kandidaat vervangen worden, Thesio heeft een vervangende kandidaat geselecteerd die de vervolgwerkzaamheden naadloos heeft overgenomen.”
Opdrachtgever in de branche Software Ontwikkeling, Projectleider Ontwikkeling
“Thesio is één van de partijen waar wij regelmatig opdrachten bij uitzetten. We krijgen steeds goede CV’s van matchende kandidaten. Het contact met Thesio verloopt soepel en persoonlijk. Hierdoor weten zij goed welke kandidaten wij zoeken. Tevens schromen ze niet om vragen te stellen bij onduidelijkheden, het gaat uiteindelijk om de juiste invulling van de vraag.”
Opdrachtgever in de branche Openbare Veiligheid, door Teamleider Informatiemanagement & ICT