De beste ICT Professionals

 

Op zoek naar kennis, kunde en/of capaciteit voor uw project? Zoek niet verder, THE Search Is Over!

Wij hebben bij Thesio ICT Professionals de beste ICT consultants in dienst die je kunnen helpen bij jouw opdracht. Wanneer wij de vraag niet met onze eigen consultants kunnen oplossen, schakelen we onze relaties in. Wij bieden maatwerk, kunnen snel schakelen en hebben bovenal verstand van ICT in de ruimste zin van het woord. 

Wij denken mee en zoeken naar innovatieve oplossingen. Onze kennis over IT en de vakbekwaamheid van onze consultants zorgt voor een plezierige relatie met onze opdrachtgevers, professionals en partners.

Wij geloven erin dat je moet doen waar je goed in bent. In ons geval is dat het ontzorgen van opdrachtgevers en professionals op het gebied van ICT.

Opdrachten

Ben je benieuwd welke opdrachten wij open hebben staan en of we een passende opdracht voor jou hebben? Neem dan contact met ons op.

Over Thesio ICT Professionals

Thesio ICT Professionals verzorgt de flexibele inzet van ICT Consultants.
Wij maken de optimale match tussen opdrachtgever en ICT specialist. Deze ICT Specialist kan een van onze eigen consultants zijn, maar ook een freelancer of andere derde. Zo voorzien we de opdrachtgever van extra capaciteit of specifieke expertise voor een project.

Naast detachering kunnen we ook het beheer van alle contracten verzorgen. Deze dienstverlening omvat alle administratieve en contractuele activiteiten voor de inhuur van externe professionals.

 

Extra Capaciteit & Kennis

Ben je op zoek naar extra capaciteit voor je ICT afdeling? Komt er een groot project aan waar je wat hulp bij kunt gebruiken? Of is het even wat te druk? Heb je hulp nodig van iemand met specifieke kennis? Wij kunnen jouw organisatie helpen aan de extra expertise die je nodig hebt.

We detacheren onze eigen consultants, bemiddelen freelancers of schakelen onze partners in voor de juiste kandidaat. Wij beschikken over een groot netwerk binnen de ICT, denk hierbij bijvoorbeeld aan front-end, backend of full-stack ontwikkelaars, testers, business- en informatie analisten, functioneel-, systeem- of netwerkbeheerders en projectleiders en -managers. Maar ook aan applicatiebeheerders, architecten en scrummasters. Graag horen we waarmee we van dienst kunnen zijn.

Naast detachering kunnen we ook het beheer van alle contracten verzorgen. Deze dienstverlening omvat alle administratieve en contractuele activiteiten voor de inhuur van externe professionals. Ook wordt je volledig gevrijwaard op het gebied van belastingen/sociale premies (inlenersaansprakelijkheid en fictieve dienstbetrekking) en de Waadi. Voor jou als opdrachtgever snel, inzichtelijk, scherp in tarief en risicovrij.

Inschrijven

Ben je als ICT Professional op zoek naar een nieuwe, uitdagende opdracht?
Schrijf je dan nu bij ons in.

Vrijheid, afwisseling en uitdaging zijn vaak erg belangrijk voor jou als ICT professional. Wij weten dat jij aan het roer wilt staan van jouw carrière. Hier helpen we je graag bij!

Wil je met ons samenwerken? Schrijf je dan hier in zodat we je kunnen benaderen voor passende en uitdagende opdrachten.

Ik geef Thesio toestemming om mijn gegevens te bewaren en mij te benaderen voor passende opdrachten. Thesio mag mij daarnaast informeren over wijzigingen in de dienstverlening en de organisatie.

Laten we het over jouw project hebben