Hoe optimaliseer ik mijn BigCommerce webshop?

In het kort over BigCommerce

BigCommerce is een Open-SaaS platform wat vanuit Amerika is komen overwaaien naar Europa. Thesio is de eerste Elite partner in Europa en zal samen met BigCommerce de retailers en B2B bedrijven gaan voorzien van een high-end webshop met alle gemakken van dien. Omdat het een SaaS-platform is hoef jij als klant je niet meer druk te maken over;

  • Hosting
  • Updates
  • Nieuwe functionaliteiten
  • Level 1 PCI-compliance
  • Uptime
  • Beveiliging

Dit alles zit al standaard binnen een SaaS-platform en Thesio zorgt ervoor dat jij je ook niet druk hoeft te maken om alles op te zetten, dit regelen wij voor je!

Hoe optimaliseer ik mijn webshop?

 

Als het goed is heb je al een account bij BigCommerce en een draaiende webshop. Niet? Dan is het misschien eerst handig om je via onze website gratis te registreren en een trail te krijgen. Zie hiervoor de pagina: https://www.thesio.eu/start-nu-met-je-webshop-op-bigcommerce-in-65-min/.

Heb je al wel een account en een live webshop dan ben je klaar om te starten met optimaliseren. In de filmpjes hieronder laten we je stap voor stap zien hoe jij je webshop kan optimaliseren qua multi-channels, SEO en veiligheid.

1. Bestellingen management

2. CSV bestanden importeren en exporteren

3. Ecommerce Analytics

4. Omni-channel integraties

5. Thema editor

6. Product filters

7. SSL certificaten

8. Content maken & contact pagina’s

9. Klant accounts beheren

10. Beginnen met SEO

11. Maken en aanpassen van banners

Gefeliciteerd!

 

Gefeliciteerd, je webshop is nu geoptimaliseerd voor marketing, sales en veiligheid. Je kan nu van start gaan met het promoten van je webshop! Succes met de verkopen 🙂

In onze blog: Hoe richt ik mijn Google Adwords en Social media campagnes in? Nemen we je aan de hand mee en vertellen we je exact hoe jij je marketing moet gaan inrichten en optimaliseren.

 

Nog geen BigCommerce webshop? 

Onze partners