Voor een opdrachtgever in Almere zijn wij op zoek naar een Projectmanager Pensioen / Business Lead.

Omschrijving opdracht:
Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een ervaren Projectmanager / Business Lead. Onze opdrachtgever ontwikkelt oplossingen die worden ingezet voor een breed scala aan financiële producten. Van pensioenadministratie tot uitgebreide vermogensbeheeroplossingen, van internetsparen tot fiscaal gefaciliteerde producten. Ze leveren software oplossingen, advisering en ondersteuning en bundelen actuariële, administratieve en automatiseringskennis.

De Projectmanager die we zoeken wordt ingezet op een traject voor een specifieke, omvangrijke klant van onze opdrachtgever. De klant is een pensioenuitvoeringsorganisatie die met de producten van de opdrachtgever werkt. De Projectmanager zal optreden als Business Lead tussen de klant en onze opdrachtgever.

De software is in maart 2018 opgeleverd, er is een SLA afgesloten waarvoor er nog een team bij onze opdrachtgever actief blijft op het gebied van bugfixes en doorontwikkeling van nieuwe functionaliteiten. Het hele traject is niet soepel verlopen, men is nu op zoek naar een Projectmanager met veel energie die in staat is de verschillende stakeholders te managen en de verbindende factor kan zijn tussen de beide partijen.

Gevraagde ervaring:
– Om snel inzetbaar te kunnen zijn is het belangrijk / een must (!) dat de Projectmanager bekend is met pensioen-materie en snapt hoe die processen lopen en wat daar bij komt kijken. Ervaring bij een softwareleverancier is een extra pré;
– In staat om een project onder hoge druk en met veel belangen te kunnen managen;
– Zowel de klant als het interne team (ongeveer 10 pers.) kunnen managen, je bent een echte peoplemanager;
– Geen 9 tot 5 mentaliteit;
– Je bent zeer gedreven en beschikt over een winnaarsmentaliteit;
– Kunnen motiveren.

Startdatum: 1-4-2019
Einddatum: 1-7-2019 met optie op verlenging

Bijzonderheden:
We zijn op zoek naar een ervaren Projectmanager, die om kan gaan met hoge druk.