.NET Developer (4444 – omgeving Utrecht)

Voor een opdrachtgever in omgeving Utrecht zijn wij op zoek naar een .NET Developer.

Omschrijving opdracht:
Bij de opdrachtgever ontwikkel je als .NET developer robuuste applicaties onder architectuur, die het werk van de medewerkers makkelijker en beter maken.

De Developer is het T-shape teamlid van het Devops-team (scrum) dat zich bezig houdt met het (door)ontwikkelen van de applicatie van de opdrachtgever. Stelt zijn/haar expertise ten dienste van het team en is ook in staat andere taken binnen het team uit te voeren. Draait als volledig Devops teamlid mee.
De kandidaat dient rekening te houden met het in overleg uitvoeren van werkzaamheden en/of beschikbaarheid buiten normale kantoortijden (piketdienst).

Doelstelling
De Developer levert een bijdrage aan het (door)ontwikkelen van de applicatie en zorgt voor kennisoverdracht aan de andere teamleden. Geeft invulling aan de ontwikkel-capaciteit van het DevOps-team dat onderhoud en doorontwikkeling van de applicatie realiseert.
De uit te voeren werkzaamheden vallen binnen het onderhoud en de functionele doorontwikkeling voor de applicatie. Dit betreft zowel het aanbrengen van enkele technische verbeteringen alsook nieuwe functionele behoeften, deels vanuit veranderende (europese) wetgeving.

Verantwoordelijkheden
Als teamlid mede verantwoordelijk voor de te bereiken resultaten van het DevOps-team. Als teamlid wordt bijgedragen aan de verantwoordelijkheden van het team met name op het gebied van de software architectuur van de voorziening.

Vakmatige taken
Softwarematige ontwikkeltaken in een .NET omgeving onder architectuur, met oog voor niet functionele aspecten als performance, security en robuustheid.

Gevraagde ervaring:
Eisen
– In de afgelopen 7 jaar minimaal 3 jaar ervaring als Senior .NET Developer bij grote organisaties (>1000 medewerkers).
– In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring met web technologieën zoals ASP.NET en/of MVC en/of Javascript en/of HTML/CSS.
– In het bezit van minstens twee certificaten van de hieronder genoemde Microsoft opleidingen:
* AZURE;
* WCF (Windows Communication Foundation);
* EF (Entity Framework);
* HTML5;
* CSS (Cascading Style Sheets),
* JAVASCRIPT.

Wensen
– In de afgelopen drie jaar minimaal 1 jaar werkervaring met ontwikkelomgevingen zoals Visual Studio, Entity Framework en C#.
– Minimaal een jaar ervaring met ASP.NET MVC 4 & 5.
– Minimaal twee jaar werkervaring in een Agile/Scrum omgeving.
– Ervaring met Team Foundation Server en SharePoint.

Competenties
– Probleemanalyse
– Overtuigingskracht
– Coachen
– Initiatief
– Klantgerichtheid
– Leervermogen
– Samenwerken

Startdatum: 22-4-2019
Einddatum: 31-12-2019 met optie op verlenging

Bijzonderheden:
Dit betreft een opdracht voor 36 uur per week.

Voor deze opdracht is een screening vereist.

Het eventuele verificatiegesprek zal plaatsvinden in week 4 van 2019.

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Motivatie

Ik geef Thesio toestemming om mijn gegevens te bewaren en mij te benaderen voor passende opdrachten. Thesio mag mij daarnaast informeren over wijzigingen in de dienstverlening en de organisatie.

Upload CV

Openstaande opdrachten