Neem contact op

Wij ontwerpen en realiseren jouw infrastructuur

Een goede infrastructuur is wat ons betreft de ruggegraat van een stabiele, snelle en veilige software applicatie. Als managed service provider kan je daarom ook dit stukje IT beheer: het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van jouw infrastructuur, bij ons uitbesteden. Onze in-house IT professionals bouwen met behulp van moderne technieken en betrouwbare cloud services (waaronder Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure) een stabiele omgeving. Daarbij houden ze bovendien rekening met jouw specifieke wensen, eisen en (maatwerk) applicatie.

IT services en support tijdens development

Bij het ontwikkelen van digitale producten passen onze DevOps engineers de DevOps-werkwijze toe. Dat wil zeggen, stellen zij standaard procedures op en automatiseren zij processen tussen developers, software testers en overige teamleden. Dit zorgt ervoor dat best-practices te allen tijde worden toegepast en dat jouw applicatie perfect is afgestemd op de daarvoor beschikbare infrastructuur. Dankzij een infrastructure as code (IaC) benadering en continue monitoring blijft deze vervolgens up-to-date en kunnen wijzigingen op de voet worden gevolgd. Is het tijd om live te gaan? Dan zorgen wij voor een soepele uitrol naar productie.

Monitoring, onderhoud en optimalisatie

Onze managed services eindigen niet bij het eenmalig inrichten van jouw infrastructuur en het live zetten van jouw applicatie. Wij houden beide nauwlettend in de gaten met ons uitgebreide monitoring-systeem en grijpen in wanneer er iets mis dreigt te gaan. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle onderdelen regelmatig van updates worden voorzien om eventuele bugs en beveiligingsproblemen te voorkomen. Zijn er nieuwe, betere (open-source) onderdelen beschikbaar en ben je toe aan een upgrade, dan verzorgen wij de optimalisatie of uitbreiding.

Op zoek naar betrouwbare IT services? Onze specialisten zorgen voor een stabiele infrastructuur, IT support, monitoring, updates, upgrades en meer.

Moderne technieken en betrouwbare cloud services
DevOps-werkwijze en best-practices
Uitgebreide monitoring-systeem en frequente updates

Technology

Onze ervaren DevOps engineers ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden jouw IT infrastructuur met behulp van de nieuwste technologieën en cloud services.

Hosting

De schaal en het enorme aanbod aan services van AWS stelt ons in staat om een betrouwbare en schaalbare infrastructuur op te zetten die past bij de eisen van iedere maatwerkoplossing.

Development

Het extensieve Azure cloud platform bevat producten en diensten om applicaties te kunnen bouwen, draaien, deployen en beheren. Het platform is breed in te zetten bij de ontwikkeling van onze maatwerk applicaties.

Development

.NET Core is het nieuwste cross-platform (Windows, Linux, macOS), open-source Microsoft framework met tools en libraries voor het bouwen van maatwerk applicaties (bijv. web applicaties). De Microsoft technology stack is volwassen, stabiel, bewezen en wordt door velen gebruikt.

Platform

In development

Case bekijken

Stealth Project

Een online applicatie die effectieve ondersteuning biedt bij beginnende geletterdheid

Integration

In development

Case bekijken

Stealth Project

PSP integratie op het BigCommerce platform met een custom check-out

Integration

In development

Case bekijken

Stealth Project

Voor ChannelEngine ontwikkelden wij een BigCommerce app.

Bekijk onze managed services projecten en ontdek wat wij voor jouw IT kunnen betekenen

We helpen je graag verder

088 22 23 800 / info@thesio.eu

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.