Maatwerk Software

Door middel van onze eigen werkwijze ontwerpen, bouwen en onderhouden wij maatwerk software producten volgens de nieuwste methoden.

Design & Concept

Met innovatieve ideeën en strategische concepten helpen wij bij het maken van klikbare prototypes van jouw nieuwe digitale product om zo de beste market-fit te identificeren.

Ontwikkeling

Volledig Agile en met diepgaande kennis, ontwikkelen wij software applicaties op basis van de nieuwste software technologieën, die wij testen totdat de laatste regel foutloos kan worden opgeleverd.

Optimalisatie

In deze dynamische wereld is het van belang dat jouw IT altijd up-to-date is en perfect werkt. Thesio zorgt er op basis van een SLA voor dat jouw IT regelmatig geoptimaliseerd wordt.

Service & support

De geavanceerde IT-ondersteuning van Thesio neemt applicaties in beheer zodat jij je kunt focussen op je dagelijkse werk en weet dat jouw IT altijd blijft werken.

Wie doet het licht uit?

Duizenden vrijwilligers bedienen elke avond het licht op de Nederlandse sportvelden. Met de Sport LED app kan dat vanaf nu met je telefoon. Waar ter wereld je ook bent. 

Software op maat

Heb jij een supergaaf idee, concept of bestaande applicatie die uitgewerkt of onderhouden moet worden? Bij Thesio helpen we je graag verder.

E-commerce van topkwaliteit

Kan jouw toffe product, concept of bestaande webshop wel een boost gebruiken? Let us know!

Software waarmee je verder komt

Onze experts helpen bedrijven om de meest complexe software-visie tot leven te brengen door op maat gemaakte processen aan te laten sluiten aan moderne technologien.

Hoe we werken?

Onze aanpak is transparant. In sprints werken onze teams nauw samen met de klanten. Onze projectmanagers zorgen voor de verbinding tussen design, techniek en proces.

Laten we het over jouw project hebben