Mollie

Integratie op het BigCommerce platform

Branche

FinTech

Project

Integration

Mollie

Integratie op het BigCommerce platform

Branche

FinTech

Project

Integration

In short

Wij ontwikkelden voor Mollie een integratie op BigCommerce, op basis van een custom check-out.

Achtergrond

Mollie is een van Nederlands bekendste en snelstgroeiende Payment Service Providers (PSP). Als PSP is het belangrijk om eenvoudig gekoppeld te kunnen worden met onder andere alle relevante e-commerce platformen.

Opdracht

Mollie heeft ons gevraagd een integratie te bouwen op de check-out van BigCommerce. Zodat webwinkel eigenaren, die BigCommerce gebruiken, ook eenvoudig Mollie kunnen aansluiten als PSP.

Uitdagingen

De integratie van een PSP dient naadloos, veilig en realtime plaats te vinden. Verder was het bij deze integratie een uitdaging Mollie te integreren met een volledig eigen custom check-out in BigCommerce.

Solution

Wij hebben voor Mollie een custom check-out oplossing in BigCommerce gebouwd. Hiermee kunnen webwinkels alle relevante (achteraf) betaaloplossingen van Mollie aanbieden in hun BigCommerce webwinkel.

Data integraties

No items found.

Technology

Voor de realisatie van deze integratie hebben wij een BigCommerce app ontwikkeld. De BigCommerce apps die wij ontwikkelen, bouwen wij op basis van eigen ontwikkelde en gehoste middelware op het BigCommerce platform.

E-commerce

BigCommerce is een Open Saas e-commerce platform. Thesio is sinds 2019 Elite partner van BigCommerce en wij ontwikkelen diverse oplossingen en integraties voor de lokale Nederlandse markt.

Payments

Maak gebruik van de door onze custom BigCommerce check-out geïntegreerd met de betaaldiensten van Mollie.

Daag jij ons uit?

Geen uitdaging is ons te groot,
dus neem vooral contact op.

Contact opnemen
#developers

Kom werken bij Thesio