Nieuwe BigCommerce webshop voor de Lampjesfabriek - Klantcase hero

De Lampjesfabriek

Een vernieuwde webshop die klaar is voor groei op basis van BigCommerce.

Branche

B2C
Brands
Consumer Goods
Retail

Project

E-commerce

Stealth project

De Lampjesfabriek

Een vernieuwde webshop die klaar is voor groei op basis van BigCommerce.

Branche

B2C
Brands
Consumer Goods
Retail

Project

E-commerce

In short

De Lampjesfabriek heeft ons gevraagd om hen te helpen bij het realiseren van een nieuwe webshop. Hun wens was een webshop die beter aansluit op hun wensen en huidige groeifase.

Achtergrond

De Lampjesfabriek is een webshop met een uitgebreid assortiment aan LED verlichting in alle soorten en maten, geschikt voor ieder interieur.

Opdracht

De Lampjesfabriek had een WooCommerce webshop maar merkten dat dit hen ging beperken in stabiliteit, performance en mogelijkheden om door te groeien. Voor de volgende groeifase zijn zij op zoek gegaan naar een platform dat bij hen past en aansluit bij hun wensen en behoeften, zoals specifieke front-end wensen en een integratie met Exact Online en Mollie.

Uitdagingen

De Lampjesfabriek had een aantal specifieke front-end wensen, gebaseerd op andere toonaangevende websites in hun branche. Sfeerfoto’s, inspiratie en overzicht stonden dan ook centraal in het ontwerp. Dit hebben wij toegepast op custom designs voor bijvoorbeeld de overzichtspagina’s, productpagina’s en het uitgebreide menu.

Solution

We hebben een webshop gebouwd op het BigCommerce platform, waarbij de front-end is gebouwd in Stencil. Hiermee kan de pagebuilder in BigCommerce optimaal gebruikt worden voor het contentbeheer. Om de verkoop van productbundels te faciliteren hebben wij een maatwerk toegepast, zodat meerdere producten uit de webwinkel, als één nieuw product met eigen content getoond wordt.

Data integraties

No items found.

Technology

De webshop is gebouwd met het e-commerce platform BigCommerce en er is een koppeling gemaakt met het ERP systeem van Exact Online. De betalingen worden afgehandeld door Mollie. Voor internationale klanten wordt er een VIES check uitgevoerd via een door ons ontwikkelde BigCommerce app.

E-commerce

BigCommerce is een Open Saas e-commerce platform. Thesio is sinds 2019 Elite partner van BigCommerce en wij ontwikkelen diverse oplossingen en integraties voor de lokale Nederlandse markt.

ERP

Wil jij jouw Exact Online administratie koppelen aan jouw BigCommerce webwinkel? Gebruik dan onze app, die beschikbaar is in de BigCommerce Marketplace.

Payments

Maak gebruik van de door onze custom BigCommerce check-out geïntegreerd met de betaaldiensten van Mollie.

Kom werken bij Thesio

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.