Tijd voor iets nieuws. Tijd voor Thesio.

Als detacheerder heeft Thesio jarenlang talent uitgeleend. Zo hebben we allerlei bedrijven geholpen met het ontwikkelen van software. Maar nu is het tijd voor iets anders. We halen het talent terug en gaan bij jou aan tafel zitten om de beste concepten te bedenken én uit te voeren. Onze bestaande Software Factory wordt verder uitgebreid, zodat we nog meer mkb’ers kunnen ondersteunen.

Dankzij de ervaring die we binnen onze eerdere bedrijven hebben opgedaan, kwamen we erachter dat veel ondernemers veel goede ideeën hebben. Een goed idee is het halve werk, maar vaak stokt het dan bij de uitvoering ervan. Soms door een gebrek aan technische kennis, soms gewoon omdat je niet de juiste mensen kunt vinden. Dat probleem gaan we voor je oplossen. Omdat we zelf ook rasondernemers zijn, weten we precies hoe we je kunnen helpen. Met de allerbeste concepten op het snijvlak van e-commerce, maatwerksoftware en slimme integraties met andere pakketten maken we voor jouw klanten straks het verschil.

Hoe we dat gaan doen? De programmeurs voor het ontwikkelen van de maatwerksoftware hebben we al in huis. Maar ook een aantal van de beste mensen uit de wereld van e-commerce hebben er al voor gekozen om Thesio te komen versterken.

We zijn het eerste bedrijf dat BigCommerce mag vertegenwoordigen in Nederland. Dit is een e-commerceplatform dat al meer dan 9 miljard dollar aan transacties heeft verwerkt in de tienduizenden webwinkels die op het platform draaien. Dankzij deze samenwerking kunnen we de voordelen van BigCommerce nu ook in Nederland aanbieden.

Ons grote doel

Ons grote doel is dat je ons snel leert kennen en direct weet: ik hoef niet verder te zoeken. Hier moet ik zijn voor mijn maatwerksoftware en e-commerce-oplossingen. Thesio staat niet voor niks voor ‘The Search Is Over’.

Heb jij het gevoel dat er ruimte is voor meer groei of slimmer werken rondom je webwinkel en bedrijfssoftware? Of heb je überhaupt nog weinig staan en besef je dat het hoog tijd is om meer met je online aanwezigheid te doen? Je hebt waarschijnlijk gelijk. Zoek dan ook niet verder: Thesio.

Werken bij ons

Als bedrijf wat werkt in teams weten we dat ons belangrijkste onderdeel ons team is. Daarom zijn we toegewijd aan het vormen van een geweldig team en een werkomgeving waar mensen met alle achtergronden kunnen werken en ontwikkelen.  

Free Gear

Reiskosten

Persoonlijke ontwikkeling

Lunch

Bonusregeling

Pensioenregeling

Flexibele werktijden

Geweldig kantoor

In memoriam

Peter Dingemans, oprichter Thesio

1958 - 2019