Wij ontwikkelen

Software & E-commerce oplossingen.

In 2010 begonnen we als detacheerder, met als doel de beste mensen te vinden voor onze klanten. Maar inmiddels heeft Thesio zelf allerlei bedrijven geholpen met het ontwikkelen van software. We gaan bij jou aan tafel zitten om de beste concepten te bedenken én uit te voeren. Onze bestaande Software Factory wordt verder uitgebreid, zodat we nog meer mkb’ers, start-up’s en webshops kunnen helpen met de digitalizering van hun bedrijf en producten.

Omdat we zelf ook rasondernemers zijn, weten we precies hoe we je kunnen helpen. Met de allerbeste concepten op het snijvlak van e-commerce, maatwerksoftware en slimme integraties met andere pakketten maken we voor jouw klanten straks het verschil.

Hoe we dat gaan doen? De programmeurs voor het ontwikkelen van de maatwerksoftware hebben we al in huis. Maar ook een aantal van de beste mensen uit de wereld van e-commerce hebben er al voor gekozen om Thesio te komen versterken.

We zijn het eerste bedrijf dat BigCommerce mag vertegenwoordigen in Nederland. Dit is een e-commerceplatform dat al meer dan 9 miljard dollar aan transacties heeft verwerkt in de tienduizenden webwinkels die op het platform draaien. Dankzij deze samenwerking kunnen we de voordelen van BigCommerce nu ook in Nederland aanbieden.

Software op maat

Heb jij een supergaaf idee, concept of bestaande applicatie die uitgewerkt of onderhouden moet worden? Bij Thesio helpen we je graag verder.

E-commerce van topkwaliteit

Kan jouw toffe product, concept of bestaande webshop wel een boost gebruiken? Let us know!

Ons doel

Thesio gelooft in digitale innovatie waarbij het welzijn van de gebruiker centraal staat. Vandaag de dag treedt de mens in contact via zijn telefoon en computer en wordt een groeiend aantal wezenlijke beslissingen met behulp van software genomen.

Die ontwikkeling zet zich door en daar wil Thesio aan bijdragen.

Werken bij ons

Als bedrijf dat werkt in teams weten we dat ons belangrijkste onderdeel ons team is. Daarom zijn we toegewijd aan het vormen van een geweldig team en een werkomgeving waar mensen met alle achtergronden kunnen werken en ontwikkelen.  

Free Gear

Reiskosten

Persoonlijke ontwikkeling

Lunch

Bonusregeling

Pensioenregeling

Flexibele werktijden

Geweldig kantoor