Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Zelfsturend Systeembeheerder.

Omschrijving opdracht:

De systeembeheerder komt te werken bij de afdeling I&I van de klant. De afdeling I&I verzorgt met een klein team van interne en externe medewerkers de IT functie van NO&B en bestaat naast de systeembeheerder uit servicedeskmedewerkers, informatieanalisten, projectmanagers/adviseurs en functioneel/applicatiebeheerders. Het team kenmerkt zich door een informele werksfeer, waarbij resultaten boeken en aanpakken de norm is.

Binnen het domein van het systeembeheer is de systeembeheerder de verantwoordelijke en tweedelijns aanspreekpunt voor zaken waar het gaat om het beheer van onze ongeveer 400 werkplekken (kernwoorden o.a.: windows 2010, ivanti workspace manager, powershell, office365) ons platform (kernwoorden o.a.: Hyper-V, Commvault, Veeam, Backup, disaster recorvery, azure) en ons netwerk (o.a. fortigate). De systeembeheerder werkt nauw samen met de servicedeskmedewerker en de projectmanagers. De platform en netwerkomgeving is recent (in 2019) vernieuwd. Daarnaast stemt de systeembeheerder af met onze externe partner.

Gevraagde ervaring:

  • Van belang is dat de systeembeheerder zelfstandig is en geen (of bijna geen) aansturing behoeft in het managen van de IT omgeving.
  • Daarnaast is van belang dat de systeembeheerder in staat is de bestaande omgeving up-to date te houden (zowel in de praktijk als ook in de CMDB en in de kaart van het ICT landschap)
  • Medior/Senior ervaring in de rol van systeembeheerder
  • Kennis van Hyper-V, Kennis van Powershell, Windows 10, Windows 2012

Startdatum:   1-4-2020
Einddatum:   1-12-2020, met optie op verlenging

Bij interesse of eventuele vragen kunt u gerust contact opnemen met +316 50 48 97 50. Liever mailen? Reacties ontvangen we graag op professionals@thesio.eu.

In memoriam

Peter Dingemans, oprichter Thesio

1958 - 2019