Voor een opdrachtgever in Den Haag zijn wij op zoek naar een Full Stack PHP-Drupal developer.

 

Omschrijving opdracht:

We zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren full stack PHP (Drupal 8 custom modules) Developer met daarnaast Golang en Angular kennis en werkervaring. Elasticsearch en Typescript kennis en/of ervaring is zeer welkom. Daarnaast verwachten we kennis en ervaring met CD/CI pipelines en Git. Jij gaat onderdeel uitmaken van een multidisciplinair Scrum team op locatie van onze opdrachtgever.

 

Als full stack Drupal/Golang developer ben je o.a. medeverantwoordelijk de bouw van de van de websites en API koppelingen van het Nationaal Archief. Daarnaast zorg je ook dat de applicaties die jouw team bouwt samen met de DevOps Engineers geautomatiseerd door de (CD/CI) pipeline opgeleverd worden en met een druk op de knop naar productie gezet kunnen worden. Samen met jouw Scrum Team en het Operations team neem je ook verantwoordelijkheid voor het succesvol draaien van de applicaties in productie.

Er is een breed scala van gebruikte technieken waaronder ElasticSearch, GoLang, Typescript en Angular. We verwachten een proactieve en nieuwsgierige houding. Je moet gewend zijn te werken aan integraties van bestaande systemen.

 

Naast gedegen technisch kennis moet je ook communicatieve kwaliteiten (praten én luisteren) hebben en ervaring met het werken in een Agile-omgeving met veel meningen en veel ruimte voor overleg. Jij gaat nauw samenwerken in een team van ongeveer 8 developers en engineers. Mede daarom is het van belang dat je een open persoonlijkheid hebt waarbij je ook goed kunt samenwerken met ervaren collega’s.

 

Gevraagde ervaring:

  • Afgeronde relevante opleiding minimaal op HBO niveau
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare recente werkervaring met Scrum
  • Schrijven van Drupal (8) backend modules in PHP
  • Werken aan complexe Enterprise (web)applicaties, incl. backend, frontend, webservices
  • Angular kennis
  • Aantoonbaar kennis van en ervaring met Golang
  • Aantoonbaar kennis van en ervaring met GIT
  • Aantoonbaar kennis van en ervaring met CD/CI processen (binnen Linux omgevingen)
  • Aantoonbare kennis en ervaring met vergelijkbare rollen en complexe opdrachten

 

Startdatum:   17-2-2020

Einddatum:   31-12-2020, met optie op verlenging

 

Bij interesse of eventuele vragen kunt u gerust contact opnemen met +316 50 48 97 50. Liever mailen? Reacties ontvangen we graag op professionals@thesio.eu.

In memoriam

Peter Dingemans, oprichter Thesio

1958 - 2019