Voor een relatie in Amersfoort zijn wij op zoek naar een Client Manager voor in vaste dienst bij deze organisatie.

Omschrijving opdracht:
Steek jij graag je handen uit de mouwen als het om je werk als Client Manager gaat? Dan is dit dé functie voor jou!

Deze organisatie voert de PAWW – de eerste grote sociale zekerheidsregeling die op verzoek van sociale partners is geprivatiseerd – uit.
PAWW staat voor Private Aanvulling op WW en WGA. De regeling vangt het inkomensgat op dat dreigde te ontstaan door het bekorten en beperken van WW- en WGA-uitkeringen. Stichting van de Arbeid heeft de organisatie gevraagd om deze maatschappelijk relevante regeling in goede banen te leiden.

Zo bouw je mee:
Als Client Manager PAWW vorm je samen met de directeur Managed Services en de Service Delivery Manager het kernteam richting de klant.

Je bent, samen met je collega, vanaf dag één, in- en extern ambassadeur van deze regeling. Extern omdat je bijdraagt aan het alignen van alle landelijke, sectorale, regionale en individuele stakeholders, dit in nauwe samenwerking met het bedrijfsbureau van de opdrachtgever. Intern op het faciliteren van de operationele uitvoering en, als die even niet vlekkeloos verloopt, het effectief en definitief helpen oplossen van knelpunten. Je bent een echte teamspeler, want we kunnen dit alleen samen tot een succes brengen.

Je bent een aanspreekpunt voor partners, denk aan sectororganisaties, pensioenfondsen, maar ook grote administratiekantoren en ondernemingen. Contact onderhouden met salarissoftware leveranciers hoort daar bijvoorbeeld ook bij. Je krijgt energie van het optimaliseren van de dienstverlening in samenwerking met de operatie. En je denkt continu met je team na over hoe de organisatie de dienstverlening kunnen verbeteren en/of uitbreiden met aanvullende diensten. Je werkt nauw samen met het bedrijfsbureau van de stichting en je communicatie collega(‘s). Je zorgt hierbij voor een goede vertaling over de gehele keten waarbij je afstemming hebt met de verantwoordelijke manager(s).

Gevraagde ervaring:
Stevige advies en ambassadeurschap skills. Je hebt in ieder geval het vermogen om beslissers te overtuigen en te committeren en bent in staat relaties op te bouwen en uit te bouwen.

Je bent communicatief sterk, kan helder communiceren, in woord en geschrift en bent omgevingssensitief. Een achtergrond als consultant bij een van de grote organisatie adviesbureaus sluit mooi aan, maar ook als je carrière hebt gemaakt bij het UWV, een pensioenfonds, in de vakbond wereld, bij de sociale partners en/of de overheid, kan deze rol je goed liggen.

Welke ervaring breng je mee?
– Minimaal een afgeronde hbo- opleiding
– Ongeveer 5 jaar relevante werkervaring in het vakgebied relatiemanagement
– Affiniteit met het domein communicatie
– Ervaring in het opstellen van teksten en inhoudelijke rapporten
– Behendig netwerker, overtuigend gesprekspartner
– Je bent autonoom maar werkt ook graag samen in een team
– Positieve instelling, doorzetter en energiek, gekoppeld aan een gezonde dosis eigenaarschap
– Je onderschrijft het belang van de regeling en draagt dat enthousiast uit

Startdatum: Zo spoedig mogelijk

Bijzonderheden:
Jouw werkplek is in Amersfoort, maar je bent ook graag bij een klant in Den Haag. Je vindt het daarom geen probleem om te reizen.

Dit betreft een vaste, fulltime functie bij deze opdrachtgever.

Graag vernemen wij of je beschikbaar bent en of je interesse hebt in deze opdracht. Neem bij eventuele vragen gerust contact op. Reacties ontvangen we graag op info@thesio.eu.